tirsdag den 5. februar 2013

En lille tanke fra Coverme

Er blevet kontaktet af Coverme
Jeg har fået fornøjelse af at teste et lidt løjerlige og miljø venligt produkt fra Coverme.


Coverme er en hjemmeside der sælger sleeves og covers til MacBook, iPad og iPhone. som forsøger at skabe et univers, hvor man kan få ting som er lækre og anderledes kvalitet.
Finder du her ! Den engelske designer, Ryan Frank og Tape har endnu engang skabt en ny linje. Dette iPad cover er lavet ud af 100% genbrugt tekstil rester og overskudsmateriale. Den store tekstilproduktion giver mange rester som Ryan Frank i bedste bæredygtigheds-stil omsætter til et nyt og spændende iPad cover. Materialet består hovedsagligt af polyester, der er strimlet og presset sammen til et filt-lignende materiale. Polyesteren er efterfølgende overfladebehandlet for at få en hårdere overfladere så der kan sys i det samt fungerer som en hård skal. Indvendigt er iPad coveret betrukket med et blødt lag filt som virker godt imod stød og slag. iPad coveret holdes lukket med en flap man kommer omkring og lukkes med en trykknap. Coveret passer til alle iPad modeller og der er to varianter: Grøn og Blå indmad.

Den jeg har fået på prøvet har grøn indmad, det er lige i min ånd at genbrug, så glæder mig til at tage den i brug.


Hvis I kære læser godt vil have fingrene I sådan et flot og anderledes cover, så kunne vi måske sætte en Give away, hvis der er stemning for dette ???.
God tirsdag af det der er tilbage.

Lone

2 kommentarer:

Susan Durup sagde ...

Skønt at få lov at prøve den slags.... Det er ski aldrig nogen den spørge mig om *fnis*
Jeg kunne da godt bruge sådan én som kunne passe til min mobil.. En Samsung.
Mange hilsner fra Susan
(ps. har du overvejet at fjerne dén der kode som man skal taste for at lægge en kommentar? Bare en ide.. jeg opgiver ofte.. nogen gange er det helt umuligt at ramme rigtigt)

Lone Magnusson sagde ...

Susan Durup, det var også skønt at blive kontakte, så ved man at andre også er inde og læse i min blog, har fjerne kode for at lægge en kommentar, du har ret at det er nogle gange svart at ramme rigtig, men tror også jeg har fået fjerne så jeg ikke kan svare det. He He
God dag Susan Durup, hvis du ser dette.