onsdag den 29. maj 2013

AFHENT.DK 
Er, bliver opfordret til at skrive et blogindlæg om  Afhent,
 
 
Om Afhent
Afhent.dk er en online portal, hvor du har mulighed for at bortgive ting til andre, som kunne få glæde af dem. Derudover gør Afhent.dk det nu muligt at bytte og søge ting. Afhent.dk er skabt for at gøre disse ting lettere tilgængelige i hele Danmark.
Nu skal du ikke længere smide ting ud, som andre kunne have haft glæde af. Du kan nu glæde andre mennesker, ved at give dine ting bort i stedet for at smide det ud. Det er godt for miljøet og du sparer en tur på genbrugspladsen.
Afhent.dk er for alle! Det er nemt, hurtig og helt gratis.
Hvis du vil af med dine ting hurtigt, kan det gøres ved hjælp af de sociale medier. Du har mulighed for at dele dine annoncer på sociale medier som bl.a. Facebook. Dette kan gøres ved at trykke på Facebook-ikonet på varens side.
Du skal være oprettet som bruger, for at kunne oprette annoncer samt se bortgivers kontaktoplysninger. Der er ingen tidsbegrænsning for hvor længe dine annoncer kan være på Afhent.dk. Det er dit eget ansvar at slette tingen, når den er blevet afhentet. Dette skal gøre hurtigst muligt, så brugere ikke ringer forgæves.
Du har mulighed for at tilføje op til 3 billeder pr. annonce. Disse billeder skal være uploadet i JPG/JPEG-format. Afhent.dk bliver opdateret hvert sekund. Du må indrykke alle de annoncer, du har lyst til. Bortgiver har i alle tilfælde, selv mulighed for at bortgive sine ting til lige præcis den som bortgiver lyster.

Ingen kommentarer: