fredag den 28. februar 2014

Boligprogr​am - "Hjælp på vej"

Bolig program søger medvirkende

Få hjælp til et byggeprojekt, der har udviklet sig til et mareridt.

Er blevet kontakte af DR, om jeg vil dele et indlæg, vil da meget gerne hjælpe, hvis man er gået i gang med et byggeprojekt og at dine boligdrøm har udviklet sig til et regulært mareridt.

SÅ LÆS HER................................................................................................................Er du gået i stå i et byggeprojekt, og har din boligdrøm udviklet sig til et regulært mareridt? Eller er du nabo til en familie, der bare ikke kan blive færdige med deres ombygning?
Så er der måske hjælp på vej!
DR1 har allieret sig med to af Danmarks bedste designere, som er klar til at tage rundt i hele landet for at hjælpe folk i mål med deres lidt for stillestående byggeprojekter.
Det eneste, det kræver at deltage, er en strandet ombygning eller istandsættelse og en flok rigtig gode naboer, som er villige til at donere både arbejdskraft og de ting og sager, de ikke længere selv kan bruge.
Optagelserne strækker sig over fire-fem dage, og selve byggefasen foregår lørdag/søndag.
Vil du melde dig selv eller en nabo - eller ønsker du blot at høre mere om programmet - så skriv til nabo@nordiskfilmtv.com hurtigst muligt.

Ingen kommentarer: